77445311 - 77207959
hengamclinic@gamil.com
Facebook
Instagram
درمانگاه شبانه روزی دندانپزشکی هنگامدرمانگاه شبانه روزی دندانپزشکی هنگام
  • صفحه خانگی
  • خدمات ما
  • رزرو وقت
  • معرفی پزشکان
  • مقالات مفید
  • فرم استخدام
  • تماس با ما
  • درباره ما

سفید شدن دندادن ها

براي سفيد كردن دندان‌ها از 2 ماده پراكسيد هيدروژن و كار بامايد پراكسايد استفاده مي‌شود، كه سالهاست در دهان شويه‌هايي كه روزانه مصرف مي‌شود، وجود دارند.
اين مواد مورد تأييد جوامع دندانپزشكي هستند. اما توجه كنيد گاهي برخي افراد به اين مواد حساسيت دارند، كه در اين صورت اصلاً نبايد با اين مواد دندانها را سفيد كنند. براي اين كه مطمئن شويد شما به اين مواد حساسيت نداريد، از دندانپزشكتان بخواهيد قبل از مصرف، اين مواد را روي شما آزمايش كند.
نكته ديگر اين كه ممكن است پس از سفيد كردن دندان‌هايتان‌«دچار حساسيت دنداني» شويد كه با نوشيدن چاي داغ، ‌بستني و يا آب يخ و خوردن مواد غذايي ترش، دندان‌هايتان به صورت گذرا درد خواهند گرفت. معمولاً اين حساسيت گذرا است و مي توان با فاصله انداختن بين جلسات درماني، آن را بهبود بخشيد. پس از اتمام دوره‌ درماني، اگر همچنان حساسيت دندانهاي شما به جا مانده بود، مي‌توانيد از خميردندان ضد حساسيت استفاده كرده و آن را جايگزين خمير دندان معمولي‌تان بكنيد.
به هر حال حساسيت دنداني يكي از عوارض سفيد كردن دندان‌هاست كه شايد به آن گرفتار شويد.

چند درجه روشن‌تر؟
«اگر دندان‌هايم را سفيد كنم، چند درجه روشن‌تر مي‌شوند؟» اين شايد اولين سؤالي است كه از دندانپزشك مي‌پرسيد. در تبليغات بسياري از محصولات سفيدكننده دندان مي‌بينيم كه ادعا مي‌كنند، با يك بار استفاده از آن محصول، دندان‌هاي شما تا 9 درجه روشن‌تر مي‌شوند ولي اين بيشتر يك فريب تبليغاتي است تا واقعيت معمولاً اين محصولات، پس از هر بار استفاده، فقط 2 تا 3 درجه دندان‌ها را سفيدتر مي‌كنند.
براي اين كه بفهميد رنگ دندان‌هايتان، چقدر سفيدتر شده است، بايد رنگ آنها را قبل و بعد از درمان، ثبت كنيد. متأسفانه هنوز سيستم استانداردي در داندنپزشكي براي مشخص كردن رنگ دندان‌ها وجود ندارد و رايج‌ترين وسيله‌اي كه در مطب‌هاي دندانپزشكي استفاده مي‌شود، نمونه رنگ «Vita» «وايتا» است.
در اين نمونه رنگ، رنگ دندان‌ها به 4 گروه تقسيم مي‌شود.
A(قهوه‌اي مايل به سرخي)، B(زرد مايل به سرخي)، C(خاكستري) و D (خاكستري مايل به سرخي) در هر يك از اين 4 گروه، 4 يا 5 نوع تيرگي و روشني وجود دارد.دندانپزشك به شما كمك خواهد كرد، رنگ دندان‌تان را قبل و بعد از درمان، با مقايسه با نمونه رنگ تعيين كنيد و متوجه شويد، سفيد كردن دندان‌ها، چند درجه دندانهايتان را روشن‌تر كرده است. جالب است بدانيد، همه دندان‌هاي شما يك رنگ نيستند، معمولاً دندانهاي جلويي روشن‌تر و دندان‌هاي آسيا تيره‌ترند. هدف اصلي از سفيد كردن دندانها اين نيست كه به روشن‌ترين درجه برسيم، بلكه دندانهايتان را بايد تا درجه‌اي روشن كنيد كه با رنگ چهره شما هماهنگي داشته باشد.

سفيد كردن دوباره
شما نبايد تصور كنيد يك بار كه دندانهايتان را سفيد كرديد، تا مدت‌ها ديگر به سفيد كردن آنها احتياج نخواهيد داشت. سفيد كردن دندان‌ها اثرات هميشگي ندارد. دندانها معمولاً يك سال يا بيشتر سفيد باقي خواهند ماند و حفظ نتايج درماني به اين بستگي دارد كه شما پس از سفيد كردن دندانهايتان، چقدر توصيه‌هاي ايمني را رعايت كنيد. نوشيدن زياد قهوه و چاي، كشيدن سيگار، استفاده از نوشابه‌هاي رنگي و عدم توجه به بهداشت دهان، از عواملي هستند كه تمام زحمت‌هاي شما را بر باد مي‌دهند و دندان‌هايتان را در مدت زمان كوتاهي پس از سفيد كردن، به رنگ اوليه خود باز مي‌گردانند.

سفيد كردن دندان؛ هرگز
دوست داريد بدانيد چه كساني نبايد دندانهايشان را سفيد كنند؟ حقيقت اين است كه سفيد كردن دندان‌ها براي بعضي افراد جواب نمي‌دهد و يا حتي خطرناك و مضر است.اگر مينا و يا عاج دندان‌هاي شما به صورت مادرزادي داراي نواقصي بوده و بد ساخته شده باشند، بعيد است بتوانيد با اين تكنيك به رنگ دلخواهتان برسيد، شما بايد دندانهايتان را لامينيت كنيد.
بعضي افراد دندانهاي حساسي دارند و با خوردن غذاهاي گرم و ترش و يا يخ و بستني دندانهايشان «تير» مي‌كشد، اگر شما هم دندانهاي حساسي داريد، بهتر است به فكر سفيد كردن دندانهايتان نباشيد چون اين امر، حساسيت شما را تشديد خواهد كرد.خانم‌هاي باردار و يا شيرده نيز بهتر است سفيد كردن دندانها را به بعد موكول كنند.
به طور كلي دندان‌هايي كه رنگشان زرد، نارنجي و قهوه‌اي است به درمان پاسخ بهتري مي‌دهند ولي دندانهايي كه رنگ زمينه‌اي آنها خاكستري يا آبي است، چندان سفيد نمي‌شوند.
اگر دندانهاي شما شديداً تغيير رنگ پيدا كرده است، معمولاً فقط با سفيد كردن دندان‌ها، به رنگ دلخواهتان نخواهيد رسيد.

8 توصيه
1 – ژل سفيد كننده را فقط به مقدار تجويز شده درون قاشقك بريزيد. تصور نكنيد با مصرف بيشتر، دندانها زودتر و بيشتر سفيد مي‌شوند.
2 – در مواقعي كه قاشقك حاوي ژل سفيدكننده در دهانتان است، از مصرف مايعات و غذاها خودداري كنيد.
3 – زمان تجويز شده را دقيقاً رعايت كنيد.
4 – از فشردن قاشقك حاوي ژل با فشار دندان‌هاي فك مقابل و يا با دست اجتناب كنيد.
5 – در طول درمان از خوردن آشاميدني‌ها و موادغذايي رنگي مانند قهوه‌، چاي، انواع كولاها، سبزي و انواع سس‌هاي رنگي دوري كنيد.
6 – سيگار نكشيد و از خوردن ميوه‌هاي ترش و اسيدي مثل مركبات و تنقلات مثل لواشك، تمرهندي و قره‌قورت خودداري كنيد.
7 – از همه مهمتر قبل از استفاده از مواد سفيدكننده و در روزهاي بعد از آن، دندانهايتان را به خوبي مسواك بزنيد و نخ بكشيد.
8 – اگر قاشقك كه دندانپزشك براي سفيد كردن دندانهايتان در خانه به شما داده است، دقيقاً متناسب فك‌هاي شما نيست با او تماس بگيريد تا آن را برايتان تنظيم كند. چون در غير اين صورت، مواد سفيدكننده از لبه‌هاي آن به لثه‌ها، لب و زبان شما رسيده و آنها را زخم خواهند كرد.

منبع:همشهری

راهکارهایی برای کاهش اضطراب و ترس دندانپزشکی
راهکارهایی برای کاهش اضطراب و ترس دندانپزشکی
با این سه پیشنهاد سال جدید را سالم زندگی کنید
با این سه پیشنهاد سال جدید را سالم زندگی کنید

درباره ما

درمانگاه دندانپزشکی شبانه روزی هنگام در سال 1379 در منطقه 4 تهران (میدان رسالت – خیابان هنگام) افتتاح گردید. موسس درمانگاه جناب آقای دکتر سیدمحمدحسین مرعشی فارغ التحصیل از دانشگاه تهران در سال 1351 می باشند. قابل توجه می باشد که این درمانگاه از بدو تأسیس , شبانه روزی و بدون تعطیلی بوده است
Facebook
Instagram

تصاویر درمانگاه

تصویر ۱

تصویر ۱

تصویر 2

تصویر 2

تصویر 3

تصویر 3

تصویر 4

تصویر 4

تصویر 5

تصویر 5

تصویر 6

تصویر 6

تماس با ما

آدرس:
میدان رسالت، خیابان هنگام، روبروی سه راه دانشکده، نبش کوچه شهیدصبوری، پلاک 2، طبقه اول
تلفن : 77207959 - 77445311
مدیریت: 77207960
ایمیل: hengamclinic@gmail.com
  • صفحه خانگی
  • خدمات ما
  • رزرو وقت
  • معرفی پزشکان
  • مقالات مفید
  • فرم استخدام
  • تماس با ما
  • درباره ما
© تمامی حقوق نزد درمانگاه دندانپزشکی هنگام محفوظ می باشد